Saknar det

Publicerad 2016-10-04 22:39:42 i allmänt,

jag har länge tänkt mig att jag vill damma av den här gamla bloggen och på nytt aktivt lägga upp inlägg. Jag har viljan men tyvärr så räcker inte det hela vägen. På bara vilja kan man absolut komma långt men någon stans så krävs det ju också att man finner tiden. Tid som jag dessvärre inte anser mig ha. 
 
Det jag istället har bestämt mig för att göra är att starta ett instagramkonto där jag får utlopp för min kreativitet och mitt brinnande intresse för inredning, detta anser jag mig kunna knåpa ihop tiden till.
 
Med en 11 månaders son och en make till sjöss så blir dygnets timmar märkligt nog allt för få som ni säkerligen kan förstå.
 
jag önskar att jag någon gång i framtiden kan komma tillbaka till bloggandet, Stylander och fixandet men tyvärr måste jag låta svaret på när förbli flytande. Kanske någon gång, kanske aldrig, jag vet inte.
 
Så gå in och följ mig på instagram @seg.ges
https://www.instagram.com/seg.ges/
 
 
 

Om

Min profilbild

Linn Segge

Utbildad Inredare och butikskommunikatör med ett enormt intresse för inredning och prylar. Delar mitt liv med en seglande kock och efter tio år sida vid sida blev vi i somras äntligen man och hustru. - Låt er inspireras. Vid eventuella frågor eller andra ärenden kontakta mig gärna via min mail; [email protected]

Follow on Bloglovin

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela