Projekt A fortsätter

Publicerad 2014-03-30 12:11:00 i Inredning, portfolio,

Igår lyckades jag Äntligen (!!!) få rätt på ett plugin program som man kan ansluta och använda till de ritprogrammet jag gör mina skisser i. Så som lördagsunderhållning satt jag och fixade och donade fram dessa bilder för Projekt rum A. Måste säga att jag är grymt nöjd med resultatet. inom kort kommer (som nämnts tidigare) även äkta styling bilder dyka upp men här är åtminstone skisserna på rummet.
Observera att dessa skisser skapades innan beslut om vissa förändringar gjordes, använde alltså endast dessa bilder för att testa mitt nya program. Med andra ord kommer resultatet av rummet se annorlunda ut.
Visar här en kombination av mina skisser och inspirationsbilder från H&M Home.

det vackra vita

Publicerad 2014-03-26 10:20:00 i Inredning, inspiration,

Suger till mig massvis med inspiration. Kan man annat än älska vitt i alla dess nyanser? här är en färg från Beckers som kallas Antikvit. Att de dessutom stylat med till största del vitt och ljusa kulörer får mig helt enkelt på fall. Jag är en av alla de som inte kan få nog av det vita (i rätt sammanhang). Rätta mig om jag har fel, men är inte detta jävligt (ursäkta) snyggt?

resultat

Publicerad 2014-03-24 15:09:52 i Hemma hos: oss, Inredning,

Nu är vår köksvägg färdig. Vi valde att bryta av den en meter in från var sida, främst för att förstärka effekten av att väggen inte skulle kännas så lång, tråkig och enformig. Måste säga att jag är väldigt nöjd och glad över resultatet, den gav exakt den effekten jag var ute efter.
 

Färgstark

Publicerad 2014-03-19 13:38:00 i Inredning, inspiration,

för (& nackdelen) med att Johan endast är hemma i perioder -vi har många bollar i luften samtidigt. Som läget ser ut nu så arbetar vi ju som nämnts tidigare på både bord och stolar. Nu har vi tagit itu med ett nästa projekt (ett betydligt mindre dock) Vi var båda ganska trötta på vår väldigt vita och tråkiga vägg i köket, så nu ska den få sig ett lyft. För att väggen ska få lite liv har vi valt att måla den i en grå nyans, kan beskrivas som ett mellanting mellan en ljus och en mörk grå (fri tolkning) Ibland önskar jag dock att jag var en sån person som uppskattade färg mer än vad jag gör, jag kan vara vågad och älska färgstarka kulörer på mindre ytor men hade aldrig kunnat tänka mig att dra detta till att ha något färgstarkt i den fasta inredningen. Kanske växer jag ur det. Dessutom hade man förmodligen varit mer vågad om man inte bodde i en hyresrätt som håller fast en med strama tyglar.

+projekt stolar

Publicerad 2014-03-13 19:42:43 i Inredning,

Som tidigare har nämnts så jobbar jag och Johan på designen av vårt nya matbord som vi tillsammans ska hamra ihop. Har också (ganska nyligen) nämnt och visat några stolar som jag tänkte mig kunde passa fint till vårt kommande drivveds bord. Ändrade planer, vi körde här om dagen helt oplanerat inom en av Ängelholms loppisbutiker och fann oss ett set på fyra stolar. Så förutom Projekt Bord så har vi just nu även Projekt Stolar att koncentrera oss på. Hoppas hoppas att två amatörer som oss lyckas få ihop detta på ett bra sätt. Föreställer mig inget annat än perfektion.
För endast 150 kr stycket. Tanken är rejäl tvättning och slipning och sedan en spann färg på det. De ack så gräsliga dynorna ska även dem få sig en omgång.

diamonds are a girls best firend

Publicerad 2014-03-09 08:33:00 i Bröllop,

. Har sedan en tid funderat på att byta min rödgulds förlovningsring till något i vitt guld. Efter mycket kollande och sökande så har jag nu äntligen kommit fram till exakt vilka ringar jag vill ha. Som förlovningsring blir det en "skena" med 12 mindre diamanter. Till vigselring blir det en "prinsses" ring med en större diamant i en jämn fattning. Allt beställt, känns underbart!

ringar: schalins
bildkälla: DeBeers
 

Rockabilly

Publicerad 2014-03-08 08:44:00 i allmänt,

Det vankas rock N´roll party inom det snaraste. Ska bli kul att få klä ut och upp sig. Fastnade i en liten rockabilly bubbla och kunde inte låta bli att göra ett litet inspirations kollage.

möbelinspiration

Publicerad 2014-03-06 11:50:00 i Inredning, inspiration,

Efter att i nästan en hel vecka legat totalt förkylningsknockad på soffan, så har jag nu äntligen fått tillbaka min energi (eller delar av den) I övrigt har det inte hänt så mycket, Johan har kommit hem och vi har postat alla bröllopsinbjudningar. Nu lite skön möbelinspiration. Trött på din gamla tråkiga byrå, hylla eller stol? -gör något åt det och försköna den med din favorit tapet. eller varför inte klä den i gamla (eller nya för den delen) tidningsurklipp.
 
 
 

Om

Min profilbild

Linn Segge

Utbildad Inredare och butikskommunikatör med ett enormt intresse för inredning och prylar. Delar mitt liv med en seglande kock och efter tio år sida vid sida blev vi i somras äntligen man och hustru. - Låt er inspireras. Vid eventuella frågor eller andra ärenden kontakta mig gärna via min mail; [email protected]

Follow on Bloglovin

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela