några av julens önskningar

Publicerad 2014-11-26 20:17:00 i Inredning,

Några av årets önskningar till jul.
Bara älskar Cleans parfymer och nu har de även tagit fram doftljus, verkligen på tiden, doften "warm cotton" luktar otroligt fräscht och gott. Så först på listan är helt klart Cleans Warm cotton doftljus. Nästa på tur är den vackra klarglas vasen Flora från Mio. Vasen är en till synes prisvärd kopia av den omtalade vasen dagg.
 Jag har länge tänkt införskaffa en uppsättning kvalitets sängkläder från Beach House. Kan varmt rekommendera Löwengrip Care & Color´s välsdoftande produkter, har använt mig av LCC´s handkräm under en tid och tycker att den doftar gudomligt  Därför vill jag även testa några av hennes övriga hudprodukter. Önskar mig även en rund, zebramönstrad bricka från LagerHause, så grymt snygg och hade passat som handen i handsken här hemma. Samma gäller en Howard fotpall.
 

Betongbord

Publicerad 2014-11-12 17:47:00 i Hemma hos: oss, Inredning,

Som nämnts tidigare så skulle vi gjuta ett bord, här har vi slutresultatet. Inte det lättaste men nu är det klart. Kruxet med att göra en sån här sak som amatör är främst problematiken med att få formen att bli jämn, stabil och rak. För att vara första gången vi gjort något liknande så måste jag säga att jag är otroligt nöjd med resultatet och väldigt stolt över min man som gjort det mesta på egen hand. Ber om ursäkt för de dåligt tagna bilderna som framhäver bordet dåligt.
segges
 

Kulör

Publicerad 2014-11-10 20:54:00 i Inredning, inspiration,

förra veckan fyndade vi ett skit snyggt skåp på loppis. Nu har vi börjat spana på olika kulörer. Jag vet iaf på ett ungefär vad jag är ute efter, frågan är om mannen håller med. Först en hel del förarbete i form av slipning Såklart.
 

mjuk sänggavel

Publicerad 2014-11-09 14:46:47 i Hemma hos: oss, Inredning,

På vår Brimnes sänggavel från Ikea har vi nu monterat en egengjord och designad mjuk sänggavel. För att hålla ner kostnaden så använde vi spånplatta, skumgummimadrass och en gardinlängd istället för MDF, separat skumgummi och metervara eller möbeltyg. Jag måste säga att jag är mycket nöjd med resultatet. För kring 500 kr fick vi ett helt nytt utseende på vår säng.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Om

Min profilbild

Linn Segge

Utbildad Inredare och butikskommunikatör med ett enormt intresse för inredning och prylar. Delar mitt liv med en seglande kock och efter tio år sida vid sida blev vi i somras äntligen man och hustru. - Låt er inspireras. Vid eventuella frågor eller andra ärenden kontakta mig gärna via min mail; [email protected]

Follow on Bloglovin

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela