en månad kvar

Publicerad 2014-07-16 09:35:00 i Bröllop, inspiration,

Dagen till ära (en månad kvar till vårt bröllop) så försöker jag finna mig ytterligare inspiration till dekoration av lokal och bordsdekoration/dukning.
I det stora hela så tror jag mig ändå veta vad och hur jag vill ha det, jag är dock inte helt hundra, frågan är å andra sidan om jag någonsin kommer bli det.
 
I närmare två år har vi vetat att vi detta år ville gifta oss. i över ett år har vi vetat när, var och hur. Nu är det endast en månad kvar och paniken över allt som finns att göra börjar sakta men säkert tränga sig på. Herregud (!) bara en månad kvar. Naiv som man är så tror man ju att man jämt har gott om tid, en månad är inte gott om tid. en månad är trots allt bara en månad. ojoj
 
inspiration; trendenser, inreda

inspo utomhus

Publicerad 2014-07-15 08:19:00 i Inredning, inspiration,

lite altan, uteplats och balkong inspiration. Här hemma hade vi definitivt behövt göra något åt utseendet på våran baltan (balkong stor nog för att förväxlas med en altan = Baltan) Den hade behövt sig en stor släng av mys, just nu känns den mer som en dåligt planerat och oorganiserad dansbana än en faktisk balkong. Får kanske bli nästa års projekt.
 

inhopp

Publicerad 2014-07-14 16:09:00 i Bröllop, allmänt,

Ursäkta den oväntade tystnaden. Har haft inspirationstorka samt dåligt med tid och ork. Kan inte lova att jag kommer bli bättre på mer regelbundna inlägg i detta nu. Med endast en månad kvar till vår stora bröllopsdag så hoppas jag att ni alla förstår min för tillfället bristande närvaro.
 
Under tiden som jag här på bloggen lyst med min frånvaro så har det såklart hunnit hända en hel del. Mina vänner har bland annat kört världens bästa möhippa för mig. Då jag såklart inte själv var särskilt grym på att fotografera under denna händelserika dag och kväll så är förrådet av sjysta bilder tyvärr ganska lamt, har dock en del som jag stulit från mina vänner.
 
 
 
 

 

Om

Min profilbild

Linn Segge

Utbildad Inredare och butikskommunikatör med ett enormt intresse för inredning och prylar. Delar mitt liv med en seglande kock och efter tio år sida vid sida blev vi i somras äntligen man och hustru. - Låt er inspireras. Vid eventuella frågor eller andra ärenden kontakta mig gärna via min mail; [email protected]

Follow on Bloglovin

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela